Jeg tilbyr

post@vekstskaperen.no

Vekstskaperen AS

Helge Mønnich - Rådgivning

HELGE MØNNICH


LEDELSE * SALG OG MARKEDSFØRING * VEKSTSKAPER


Jeg er en erfaren bedriftsleder med bred salgs- og markedsføringskompetanse.

Stor kapasitet innen personalledelse og motivering. Gründer og relasjonsbygger. 

OM MEG


Jeg bistår med salgsrådgivning for bedrifter som ønsker vekst og har visjoner om å ta markedsandeler. Jeg har jobbet med salg og markedsføring i 25 år. Jeg kan ta på meg hele oppdraget med å øke salget og skape vekst. skaffe overblikk og jobbe med strategibygging, eller jeg kan bistå med kun salgscoaching.

LEDELSE OG BEDRIFTSUTVIKLING


Ønsker du å videreutvikle bedriften, men står fast? Jeg identifiserer bedriftens flaskehalser og finner det uutviklede potensialet. Min styrke ligger i endringsledelse hvor de ansattes ressurser tas med og vi løfter bedriften sammen. Jeg kan enten ta jobben i sin helhet, eller bistå nåværende ledelse med rådgivning. 


KOMPETANSEBEDRIFT?


Din bedrift kan være aldri så god i sitt fag, men lykkes den ikke med salgsjobben kan det bli noen regntunge dager! Mange bedrifter fokuserer på sitt fag, og er konkurransedyktige på markedet. Imidlertid er salgsjobben nedprioritert og i noen tilfeller fraværendre. Her kan Vekstskaperen AS komme inn og øke forspranget til dine konkurrenter.

SALGSRÅDGIVNING ELLER OUTSOURCING AV SALGSTJENESTER?


Salg er enkelt, men ikke nødvendigvis lett! Mange bedrifter har behov for bistand i salgsprosessen. Ofte går mye penger i markedsføring, men uten struktur og plan på salgsarbeidet kan det være penger ut av vinduet. Jeg kan ta ansvar for alle kommersielle aktiviteter i din bedrift. Det være seg alt fra utvikling og gjennomføring av strategier og markedsplaner, lanseringer til salgsaktiviteter. Eller jeg kan bistå med å sette opp salgsansvar i henhold til budsjett, og salgsaktivitet for bedriften.

Vekstskaperen AS Org. nr. 924 964 006 MVA